Örökség

Amiről itt lényegében szó van, az a fenntarthatóság és a divat ötvözetének szösszenetnyi szelete, a környezettudatos(abb) gardróbépítés egy lényeges és érzelmes mozzanata, az értékmegőrzés kiváló példája. Szigorúan szubjektív!

Read More


0 Hozzászólás5 Perc

Ér picit küzdeni!

Csak úgy felrázásképpen néhány emlékeztető adat arról, hogy a mohó keresletet kielégítő divatipar mit produkál a környezetünkkel.

Read More


0 Hozzászólás1 Perc

Basic nyári outfitek

Íme néhány alapdarab, ami számomra nem csak komfortossá teszi a hőséget, de könnyedséget és stílust is kölcsönöz a megjelenésnek.

Read More


0 Hozzászólás3 Perc

Kuba editorial

Ez a Kuba inspirálta fotósorozat azt mutatja meg, hogy mi történik akkor, ha a kubai menőségbe egy kevés kifinomultságot injektálunk.

Read More


0 Hozzászólás1 Perc

Gyere játszani!

Az öltözködés egy jó játék, amit mindennap játszhatsz. Nem kell más hozzá, csak fantázia és nyitottság: lépj két lépést hátra, töröld ki a berögződéseket és kezdj el kombinálni. Próbálgass bátran, biztos vagyok benne, hogy a ruhatárad eddig ismeretlen lehetőségeit fogod felfedezni.

Read More


0 Hozzászólás4 Perc

5 nap, 5 szett

Január végén 5 napot töltöttem Lisszabonban. Ebben a cikkben megmutatom nektek, hogy milyen ruhadarabokat vittem magammal az útra ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Read More


0 Hozzászólás6 Perc

Puli alapismeretek

13 pontban gyűjtöttem össze azokat a praktikákat, amik segítséget, de legalább támpontot adhatnak akkor, amikor legközelebb pulóvert vásárolsz magadnak, vagy a már meglévőket szeretnéd egy kicsit megpimpelni, a változatosság kedvéért.

Read More


0 Hozzászólás4 Perc

Karácsonyi smink

Karácsony

Semmi bajom a karácsonykor elharapódzó csúnya pulcsi őrülettel, és tényleg semmi kifogásom a körmökre applikált miniatűr karácsonyfák, puttonyos télapók és rénszarvas fejek ellen sem.

Egyszerűen csak annyi, hogy én ezt a vonalat ezen a karácsonyon (is) kihagyom.

Read More


0 Hozzászólás7 Perc

Amiben csúcsra pörög a minden: made by me

Pár hete részt vettem egy workshopon, ahol megalkottam a saját tervezésű táskámat, és imádom.

Read More


0 Hozzászólás1 Perc

A szolgáltatás neve: teljeskörű tanácsadás

Ezt az anyagot azért készítettem el, hogy teljesebb képet kapj arról, mit jelent a gyakorlatban nálam a teljes körű stílustanácsadás. Itt most részletesen nyomon követheted a teljes folyamatot és annak eredményeit egyaránt. A hangsúly a tartós változáson van, amit a tőlem kapott alapokkal önállóan is képes leszel tovább építeni és fenntartani.
Ez a cikk szól elhatározásról, egoharcról, megkönnyebbülésről és újrakezdésről. Na és persze arról, hogy nem csak a töltöttkáposzta jó felmelegítve, avagy hogyan esett Janka ismét divatszerelembe, velem!

Read More


0 Hozzászólás10 Perc

Trench coat

Köztünk nincs meg a kémia. Amióta a normcore megpimpelte, ugyan közelebb kerültünk egymáshoz, de még vannak fenntartásaim. Azt hiszem a viszonyunk nem lesz több egy kellemes afférnál.

Read More


0 Hozzászólás4 Perc

Napgép szituáció 2. rész

Galéria című rovatomat olyan vizuális szösszenetekkel töltöm meg, amelyek lényegi eleme a kép, szöveges tartalma pedig igen csekély.
Ez a rovat első része.

Read More


0 Hozzászólás1 Perc

Mom jeans

A mom jeans a 90-es évek legnagyobb visszatérője: a 2010-es évek elején furakodott vissza az élmezőnybe, és a mai napig trendvezető ruhadarabnak számít.

Read More


0 Hozzászólás5 Perc

Balatoni kapszula, avagy hogyan építs fel vízparti gardróbot

Van hétvégi házad vagy nyaralód?
Tavasztól őszig amikor csak teheted, ott lógsz?
Eleged van a bőröndöd folyamatos be- és kipakolásából és legszívesebben csak egy kis kézitáskával utazgatnál?

Amennyiben ezekre a kérdésekre igen a válasz, ez a cikk biztos, hogy neked szól.

Read More


0 Hozzászólás7 Perc

Megújult az MZF márka

Mezőfi Andi, az MZF márka alapítója, divattervező, 2019. nyarán új kollekciót dobott piacra, ami az eddig megszokottól eltérően most nem ruhákból, hanem egyedi tervezésű, bőrből készült cipőkből áll. A tavaszi-nyári kollekció azonos fazonú, öt színből megalkotott kreáció, melynek darabjai név szerint: Menta, Menta Aqua, Coral, Blue Hologram és Baby Pink Holo.

Read More


0 Hozzászólás4 Perc

Napgép szituáció – 1. rész

Hatalmas a szabadság! Lehet óriási vagy apró, kerek vagy szögletes, pilóta vagy macska, egyszínű, színátmenetes vagy tükrös. Ez a forma- és színbéli sokszínűség kiválóan erősíti a napszemüveg kiegészítő pozícióját.
Bármit, azaz BÁRMIT választhatsz, nem nyúlsz félre!

Read More


0 Hozzászólás8 Perc