Általános jelenség, hogy az embereknek megvannak a jól bevált szettjeik. Az adott blúzhoz/pulóverhez mindig ugyanazt a szoknyát/nadrágot illetve cipőt, adott ruhához ugyanazt a kiegészítőt viselik. Ez nagyon biztonságos útja az öltözködésnek, viszont egyrészt a megjelenés így unalmassá válik/válhat, mert nem hozza azt a kis pluszt, amitől egyedi lesz az egyedi, stílusos a stílusos. Másrészt a ruhatárban rejlő adottságok is kiaknázatlanok maradnak, hiszen a különböző darabok egymással történő kombinálása az egyik legegyszerűbb útja a változatos megjelenésnek.

Az öltözködés egy jó játék, amit mindennap játszhatsz. Nem kell más hozzá, csak fantázia és nyitottság: lépj két lépést hátra, töröld ki a berögződéseket és kezdj el kombinálni. Próbálgass bátran, biztos vagyok benne, hogy a ruhatárad eddig ismeretlen lehetőségeit fogod felfedezni.

Ne lepődj meg, ha lesz pár egészen furcsán sikerült kombináció! Ez azonban semmiképp se tántorítson el!

Sokszor az elképzelt szett egészen másként néz ki a valóságban, mint a képzeletünkben, ezért mindenképp praktikus az új kombinációkat előre felpróbálni. Ne a reggeli készülődés hevében sokkolódj, ha valami mégsem úgy áll, ahogy elképzelted. Inkább barátnők és egy jó üveg vörösbor társaságában kísérletezz.

Gyertek egy kis vizuális sétára!

3 ruhadarab × 3 pimp azért, hogy meghozzam a kedveteket a játékhoz.

Ez a jump suit nálam tipikusan a nyár nagy kedvence, de tavasszal és kora ősszel is simán viselem, egy kis ráöltözéssel.

Ha sportos stílus, akkor dorkó és pulóver. Esősebb és/vagy szelesebb napokon praktikus az esőkabát, ami egész pici galacsinként minimál helyet foglal a táskámban.

Alap casual megjelenést produkál ugyanaz a jump suit egy fehér blézerrel és a piros kiegészítőkkel. Amennyiben a munkád jellege megkívánja, a cipőt javaslom  tűsarokra – vagy ha belefér balerinára, oxfordra – cserélni, hiszen nem mindenhol tolerálják a sportcipőt.

Duna parton borozós, flörtölős, becsiccsentős szett. A tűsarok  mindig jó választás, amennyiben cél a nőiességünk hangsúlyozása. Fontos, hogy csak akkor viseld, ha biztonságosan és természetesen tudsz benne járni. Ellenkező esetben az eredmény nem lesz adekvát a céllal…

Ez a türkiz ruha a puffos ujjal és a fodros aljjal önmagában is feltűnő, mutatós cucc, de ez nem tántorít el attól, hogy hétköznapokon is viseljem. Kifejezetten szeretem a csinosabb darabokat sportossal kombinálni, így maximálisan ki tudom azokat használni. Ennek a praktikának köszönhetően nálam az alkalmi ruha kategória szinte megszűnt létezni.

Szerintem a ruha a sportcipővel és a ballonkabáttal (kezdem megszeretni) kiegészítve nagyon adja: a szép színkombináció és a menő vonalvezetés maga a laza magabiztosság.

Dallas-szett, imádom! A kedvencem Samantha Ewing, a stylingja utolérhetetlen.

Ez egy nagyon határozott és nőies outfit, személyiség, kisugárzás függvénye, hogy casualként vagy alkalmiként viseled.

A ruha igazi alkalmi, akár esküvőre is vállalható az arany topánnal és kiegészítőkkel. Az apró szív formájú és az extra hosszú lógós fülbevaló kombinációja a színezett lencséjű pilóta napszemüveggel nem veszi el a szett báját, inkább lazábbá, cool-abbá teszi.

Főszerepben a leopárd mintás ceruzaszoknya, azaz maca-szoknya. Klasszikus párosítás a fekete garbóval, a necc-harisnyával és a fűzős bokacsizmával. Számomra ezt a szettet az övtáska teszi önazonossá, ami lágyítja a domina stílust.

Ez az összeállítás bizonyítja, hogy ebben a szoknyában több van a vadmacska-sztilónál. Igazán bájos, ahogy a szomorkásan klasszikus barna-fekete állatmintás szoknya szinte fellélegzik a színeiben és mintáiban egyaránt tavaszt idéző kardigán és cipő társaságában. Nekem kedvenc.

A fehér póló nagy jolly joker. Ez a szett remek bizonyíték arra, hogy bármivel hibátlanul kombinálható. Megjelenése pedig minden esetben frissítően hat. Karra még gyúrnom kell, by the way…