A múlt évi nyaralásom alkalmával készült fotókból állítottam össze nektek ezt a sorozatot. Célom megmutatni azt a néhány alapdarabot, amik számomra nem csak komfortossá teszik a hőséget, de könnyedséget és stílust is kölcsönöznek a megjelenésnek. Számomra a tengerparti koffer-gardrób kulcskifejezései: fehér, puha tapintás, lágy esés, védelem.

Ha nyári city trip,  akkor praktikus, kényelmes és csinos választás egy lenge maxi ruha. Nyári melegben hasznos praktika, hogy soha ne szűk fazont, hanem lágy esésű holmikat viselj. A  hosszú ujjak a nap elleni védelemben játszanak fontos szerepet, de ez persze naptejjel is kiváltható. Én maximum a parton viselem el magamon a krémet, azt is csak muszájból, mivel nem szeretem az ezzel járó testérzetet. Ízlés dolga. A lényeg, hogy védekezz az UV ellen.

Ruha: @zara

A kalap nálam elmaradhatatlan! Lehetőleg mindenféle  béléstől mentes, minél lyukacsosabb fajtát válassz, hogy biztosítva legyen a kalap alatt a fejed megfelelő szellőzése. E nélkül a kalap alatt méginkább melege lesz a fejednek, nem fog javítani az életminőségeden, szóval utálni fogod és nem viselni.

Kalap: helyben vásároltam

Sok gyalogláshoz csakis sportcipő. A tavaszi-nyári modellekben jellemzően megoldott a szellőzés, nem gyullad ki benne az ember lába.

Cipő: @puma

A pamut mindenképpen jó választás, kellemes viselet a naptól érzékennyé vált bőr számára. Nekem ez a hosszú ujjú pamut ing (ami valójában pizsamafelső) nagyon bevált. Simogatóan puha, nem irritál, könnyű levenni, felvenni, kényelmes alatta viselni a fürdőruhát.

Felső: @hm

Basic darab a fekete fürdőruha. A fekete bikini nagy előnye, hogy a két rész könnyedén különválasztható, hiszen minden színnel jól kombinálható.

A magasított alsórész nekem nagyon bejön. A szakma szerint a körte testalkat nem szereti, de ha neked is tetszik, ne érdekeljen, viseld és érezd jól magad.

Annyi még, hogy az egész hasi részt takaró vizes textil nagyon hűt, ezért sosem hagyom, hogy rajtam száradjon.

Fürdőruha: @calzedonia

A fehér ruha a nyár kötelező alapdarabja! Olyan nagyon gyönyürűen mutat a napbarnított bőrön, hogy …

Ruha: @alapdarab

… egy nem is elég belőle!

A fehér anyagú culotte lágy esése miatt szintén remek választás, esti programhoz is kiváló, csak legyen egy vasaló, ami szalonképessé varázsolja.

Nadrág: @oysho

Mindig legyen nálad 1 olyan darab, amiben megadhatod a módját. Én persze ilyenkor is elhajlok a sportos felé, mert nekem a kényelem prioritás.

Ruha: @kataszegedi